Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békasmegyer, Csillaghegy, Kaszásdülő, Óbuda, Rómaifürdő

Eladó lakások Budapest 3. kerület

Eladó Üzlethelyiség Óbuda

Budapest III. kerület, Óbuda
Eladó Üzlethelyiség
Zápor utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Üzlethelyiség
  • Ár:114.000.000 Ft
  • Lakóterület:142 m2
  • Állapot:Közepes állapotú
  • Fűtés:Cirkó
  • Komfort:Komfort
  • Parkolás:Utcán, közterületen
  • Hivatkozási szám:E-III-3-021
  • Érdeklődni:+36-20-852-8402

Leírás, további információk



Azonosító: E-III-3-021

Budapesten, a III. kerületben Óbudán, a Zápor utcában egy fantasztikus befektetési lehetőség várja Önt! Eladó egy 142 négyzetméteres üzlethelyiség, melynek elhelyezkedése és ára tökéletes kombinációt alkotnak. Az ingatlan kiválóan alkalmas üzleti tevékenységek folytatására, de lehetőség van más tevékenységek kifejtésére is. A lakótelep közelében található, így könnyen elérhető és vonzza a potenciális vásárlókat. Az üzlet előtt közvetlen parkolási lehetőség áll rendelkezésre a vásárlóknak, míg a személyzetnek saját parkolóhely biztosított az épület mögött. Ez kényelmet és könnyű hozzáférést biztosít mind az ügyfeleknek, mind a dolgozóknak. Az ingatlanban található eladótér mellett két tárolóhelyiség, mosdó és WC áll rendelkezésre. A korábbi patyolat kialakítása miatt a víz kiállások is megfelelően ki lettek alakítva a padló alatt. Emellett a tető szigetelése is frissítésre került az elmúlt évek során, így az új tulajdonosnak nem kell ezekre a részekre költenie.
Ne hagyja ki ezt a sokoldalú és vonzó befektetési lehetőséget! Szerezzen részletes információkat az árról és az egyéb részletekről, hogy el tudja dönteni, ez az üzlethelyiség megfelel az elvárásainak. Forduljon hozzánk, hogy további részleteket kapjon és időpontot egyeztessen az ingatlan megtekintésére. Ne maradjon le erről a kivételes lehetőségről, melynek keretében saját vállalkozását építheti ki vagy meglévő üzletét bővítheti egy frekventált helyen!

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852 8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283
 


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.