Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békasmegyer, Csillaghegy, Kaszásdülő, Óbuda, Rómaifürdő

Eladó lakások Budapest 3. kerület

Eladó Üzlethelyiség Óbuda

Budapest III. kerület, Óbuda
Eladó Üzlethelyiség
Nagyszombat utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Üzlethelyiség
  • Ár:61.000.000 Ft
  • Lakóterület:166 m2
  • Emelet:Szuterén
  • Épület szintjei:5 szintes
  • Állapot:Felújítandó
  • Parkolás:Utcán, közterületen
  • Hivatkozási szám:E-III-3-060
  • Érdeklődni:+36-20-852-8402

Leírás, további információkAzonosító: E-III-3-060

Kiváló lehetőséget kínálok azoknak, akik vállalkozásuknak szeretnének otthont adni Óbuda, III. kerületében, a Nagyszombat utcában található 166 nm-es szuterén üzlethelyiség által. Az ingatlan számos előnyös jellemzővel rendelkezik, melyek ideálissá teszik az ingatlant különböző vállalkozások számára.Az alapterület 166 nm, ami tágas és sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál. A szuterén üzlethelyiség korábban autóalkatrész üzletként és vendéglátóipari egységként is szolgált, így változatos üzleti tervek megvalósítására nyílik lehetőség.Az ingatlan felújítandó állapotban van, de száraz és tágas helyiségekkel rendelkezik. Az összközműves ellátás (víz, gáz, villany) és az ipari áram biztosítja a kényelmes és hatékony üzemeltetést. A frekventált elhelyezkedés további előnyt jelent az üzlethelyiség számára, lehetővé téve a könnyű hozzáférést a potenciális vásárlók vagy ügyfelek számára.Az ingatlan részleteiben a padló járólappal burkolt, a falak egy része pedig csempével ellátott, ami esztétikus és könnyen karbantartható környezetet biztosít.Ez az ingatlan ideális választás vállalkozók számára, akik sokoldalúan szeretnék hasznosítani azt, legyen szó raktárként, irodaként vagy vendéglátóipari egységként. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tegye meg az első lépést vállalkozása sikerének irányába!

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852 8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283
 


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.