Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békasmegyer, Csillaghegy, Kaszásdülő, Óbuda, Rómaifürdő

Eladó lakások Budapest 3. kerület

Eladó Telek Róka-hegy

Budapest III. kerület, Róka-hegy
Eladó Telek
Rókahegyi út

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:41.900.000 Ft
  • Telek mérete:600 m2
  • Hivatkozási szám:E-III-7-507
  • Érdeklődni:+36-20-511-8501

Leírás, további információk



Azonosító: E-III-7-507

Budapest III. kerület Rókahegyi úton található ez a 600m2-es építési telek, amely kiváló lehetőség egy saját tervezésű ingatlan építésére, melynek ablakaiból rálát Budapestre.
A telek 12%-os lejtéssel rendelkezik és észak-keleti tájolású. Különlegessége, hogy fura nadrágszíj méretéből (8.5x4x100) adódóan, a telek határra építve egyoldalú oldaltávolság elhagyásával tervezhető. A telek már vezetékes vízzel ellátott, a gáz és a csatorna pedig az utcafrontból könnyen beköthető. Az ingatlan panorámás kilátással rendelkezik, így gyönyörű környezetben tervezheti meg otthonát. A mellékelt vázlat terv a terület elrendezését szemlélteti, és segíthet a tervezés során.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/147


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.