Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békasmegyer, Csillaghegy, Kaszásdülő, Óbuda, Rómaifürdő

Eladó lakások Budapest 3. kerület

Eladó Telek Csúcshegy

Budapest III. kerület, Csúcshegy
Eladó Telek
Menedékház utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:34.000.000 Ft
  • Telek mérete:1438 m2
  • Villany:van
  • Hivatkozási szám:E-III-3-104
  • Érdeklődni:+36-20-852-8402

Leírás, további információkAzonosító: E-III-3-104

Eladó egy kivételes lehetőségű telek Budapest III. kerületében, a Csúcshegy Menedékház utcában, 1483 nm-es területtel. Ez a terület rendkívül magas panorámával büszkélkedhet, elhelyezkedése pedig ideális, mindössze pár perces autóútra a GoBuda Mall-tól. A telek fekszik a Harsánylejtő luxuslakópark fölött, egy családi házas, nyugodt, csendes és békés környezetben. A Csúcshegy közvetlen szomszédságában található, a Virágosnyereg út melletti terület nagy része már be van építve családi házakkal, és a közművek kiépítése is már megtörtént a Virágosnyereg útig.
Jelenlegi besorolása Mk-2, kiskertes mezőgazdasági övezeti, 5%-os beépíthetőséggel. Az átminősítés lehetőséget teremthet további kiváló fejlesztésekre. Ez a terület kiváló befektetési lehetőséget kínál, mivel hosszabb távon várható fejlődés ezen a területen, ami értéknövekedést hozhat magával - egy tapasztalható trend az elmúlt években.
A telek területe 13 m széles és 118 m hosszú, földhivatali bejegyzése 1408 nm. Tehermentes, és a közművek közül a villany és a távközlési szolgáltató már elérhető a térségben. A vízellátást fúrt kútból lehet megoldani, a gázvezeték pedig egy utcával lejjebb található.
A normál és szelektív szemétszállítás, valamint a postai szolgáltatás is rendelkezésre áll a hegyen. A telek természetvédelmi terület mellett fekszik, a Budai Tájvédelmi körzet és a Hármashatár-hegy közvetlen szomszédságában. A BKV buszmegálló is csak pár utcára található.
Ez a telek ideális választás mindazok számára, akik egy exkluzív környezetben, páratlan kilátással rendelkező ingatlanban gondolkodnak, és akik számára fontos a nyugalom és a természettel való közelség. Ne hagyja ki ezt a kivételes befektetési lehetőséget!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.