Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békasmegyer, Csillaghegy, Kaszásdülő, Óbuda, Rómaifürdő

Eladó lakások Budapest 3. kerület

Eladó Telek Csúcshegy

Budapest III. kerület, Csúcshegy
Eladó Telek
Menedékház utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:6.500.000 Ft
  • Telek mérete:956 m2
  • Hivatkozási szám:NME-0304
  • Érdeklődni:+36-20-852-8402

Leírás, további információk

AZONOSÍTÓ: NME-0304

Eladó Budapesten Csúcshegyen a Menedékház utcában egy 956m2 zártkerti üres telek.
Köztudott, hogy a csúcshegyi ingatlanok a zártkerti övezetben vannak besorolva és a közművek hiánya adja a jelenlegi alacsony árakat, de a szomszédos villaparki fejlesztések következtében az infrastruktúra bővítések üteme gyorsulni fog.
Jelen ütemben 3-5 éven belül beépül a lakókert és azt követően a csúcshegyi ingatlanok fognak oly mértékben felértékelődni, mint a vele szemben található Aranyhegyen.
Az elektromos hálózaton kívül jelenleg más nem található ott, de az is köztudott, hogy az igazi rezsicsökkentéshez más nem is kell, ugyanis a napelemes energia ellátás feltétele a hálózati csatlakozás lehetősége és ezzel megoldható a luxus életvitel is, sőt elmondhatjuk, azt is, hogy környezettudatosak vagyunk.
A csatorna hiánya is visszatartó erő lehet, de a zárt rendszer nem terheli a környezetet és az elszállítása révén kevesebb rezsiköltséggel oldhatjuk meg ezt a kérdést.

Aki környezettudatosan akar élni egy tiszta környezetben és mégis a város közelségében, itt az alkalom, hogy megvalósítsa a tudatos luxust, gyönyörködjön a panorámában és a mókusokkal játsszon a kertjébe.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: 0620-852-8402

További ajánlataim:
http://startingingatlan.hu

Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.