Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békasmegyer, Csillaghegy, Kaszásdülő, Óbuda, Rómaifürdő

Eladó lakások Budapest 3. kerület

Eladó Telek Csúcshegy

Budapest III. kerület, Csúcshegy
Eladó Telek
Aranypatak utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:38.300.000 Ft
  • Telek mérete:1150 m2
  • Parkolás:Telken beálló
  • Hivatkozási szám:E-III-7-455
  • Érdeklődni:+36-20-511-8501

Leírás, további információk



Azonosító: E-III-7-455

Rendkívüli befektetési lehetőség Budapest III. kerületében! Az Aranypatak utcában elérhetővé vált egy kivételes telek, mely csúcshegyen helyezkedik el, 1150 m2-es területtel és zártkert besorolással rendelkezik. Ez a 12 méter széles, bekerített terület ideális választás mind az építkezésre, mind pedig befektetésre. Besorolás zártkert, kilátás-panorámás, áram bekötve, gáz az utcában. Az ívóvizet a 30 m mély kút adja. 
Ez a lenyűgöző telek tökéletes választás befektetőknek és építőipari vállalkozóknak egyaránt. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Hívjon minket most, hogy egyeztessünk időpontot a helyszíni megtekintésre, és fedezze fel ezt a gyönyörű telek, mely Önnek a legjobb befektetési döntést hozhatja el!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/147


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.