Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békasmegyer, Csillaghegy, Kaszásdülő, Óbuda, Rómaifürdő

Eladó lakások Budapest 3. kerület

Eladó Telek Csillaghegy

Budapest III. kerület, Csillaghegy
Eladó Telek
Gyöngyvirág utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:69.900.000 Ft
  • Telek mérete:619 m2
  • Villany:van
  • Víz:van
  • Gáz:utcában
  • Hivatkozási szám:E-III-3-100
  • Érdeklődni:+36-20-852-8402

Leírás, további információkAzonosító: E-III-3-100

Eladásra kínálunk egy kivételes lehetőséget a III. kerület Csillaghegy-Rókahegy részén, a Gyöngyvirág utcában található gyönyörű építési telket. A telek egy csendes zsákutcában helyezkedik el, távol az átmenő forgalom zajától, ráadásul a természetvédelmi övezet szomszédságában található, így garantáltan nyugodt és zöld környezet várja az új tulajdonost. A telek területe 619 négyzetméter, teljesen tehermentes, és 12,5 méteres utcafronttal rendelkezik. Az ingatlan 46 méter hosszú, és 20%-os beépíthetőséggel rendelkezik. A szomszédos telekhatárra épült ház esetében akár ikresen is lehetőség nyílik építkezésre, így még szélesebb lehetőségek várnak az új tulajdonosra.
Az ingatlan övezeti besorolása L ke-2/SZ-N1, és számos előnyt kínál a környezetben. Víz és villany már elérhető a telken belül, a gáz az utcában található, és a csatorna hamarosan kiépítésre kerül. A zárt szennyvíztartály könnyen megvalósítható a telek területén.
A környék infrastruktúrája kiváló, hiszen HÉV, busz, óvoda, iskola, bolt, orvosi rendelő és gyógyszertár mind sétatávolságon belül elérhető. Az ingatlan opcionálisan háztervekkel együtt is megvásárolható, amelyeket szívesen bemutatok érdeklődés esetén.
Ez az ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik a természet közelségét, a nyugalmat és a jó levegőt keresik, ugyanakkor Budapest belvárosát szeretnék könnyen elérhető távolságban tudni. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, és vegye meg ezt a panorámás teleket a Gyöngyvirág utcában!
 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.