Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békasmegyer, Csillaghegy, Kaszásdülő, Óbuda, Rómaifürdő

Eladó lakások Budapest 3. kerület

Eladó Ipari terület Filatorigát

Budapest III. kerület, Filatorigát
Eladó Ipari terület
Fehérítőgyár utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Ipari terület
  • Ár:592.000.000 Ft
  • Lakóterület:1207 m2
  • Épület szintjei:1 szintes
  • Telek mérete:3267 m2
  • Hivatkozási szám:E-III-16-423
  • Érdeklődni:+36-20-448-6350

Leírás, további információk



Azonosító: E-III-16-423

Üdvözöljük a fejlett ipari telephelyen, Budapest III. kerületében, a Zay utca és Kunigunda út kereszteződésénél! Ez az ingatlan egy valódi gyöngyszem, ideális választás ipari tevékenységek, gyártás vagy raktározás céljára.
A 1207 m2 beépített területtel és 3267 m2 kizárólagos használatú földterülettel rendelkező ingatlan rendkívül sokoldalú és bővíthető, kiválóan alkalmazkodva az Ön üzleti igényeihez. Az ingatlan övezetének és elhelyezkedésének köszönhetően stratégiai pozíciót foglal el, mindössze 600 méterre a Bécsi úttól, könnyen megközelíthető aszfaltozott úton. Az ingatlan körbekerített, összközműves és gyönyörű ősfákkal díszített. A dinamikusan fejlődő övezetben található, így garantáltan befektetési értéke növekedni fog az idővel. A tulajdonjog eszmei közös tulajdonban van, két további tulajdonossal, akik közül az egyiknek külön elkerített, használaton kívüli területe is rendelkezésre áll. Az ingatlan bérleti lehetőségként is elérhető minimum 3 éves szerződéssel, 2 havi kaucióval. A bérleti díj 9500 euró plusz ÁFA. Emellett az ingatlan eladó is, 1,5 millió eurós áron. 
A korszerű és jól karbantartott létesítmény kiváló lehetőséget kínál az Ön üzleti tervei megvalósításához ebben a dinamikusan fejlődő környezetben. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velünk a részletekért vagy a megtekintésért!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112
 


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.