Óbuda varázsa és a Duna-part közelsége

Eladó lakások Budapest 3. kerület

Eladó Garázs Óbuda

Budapest III. kerület, Óbuda
Eladó Garázs
Lajos utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:3.300.000 Ft
  • Lakóterület:12 m2
  • Épület szintjei:3 szintes
  • Hivatkozási szám:E-III-16-587
  • Érdeklődni:+36-20-448-6350

Leírás, további információkAzonosító: E-III-16-587

Budapest III. kerületében, Óbuda szívében, a Lajos utcában egy kivételes lehetőség várja Önt! Eladó egy 12 m2-es gépi emelős szerkezetű teremgarázs (alsó) hely az AMFI apartmanház aljában, amely az alsó szinten található.
Ez a beállóhely könnyen megközelíthető, és távirányítóval nyitható kapun keresztül biztosítja a bejutást. A teremgarázs ideális méretekkel rendelkezik: 5 méter hosszú, 2.4 méter széles és 1.5 méter magas. A mindössze 2900 Ft közös költség rendkívül kedvező, így tökéletes választás mindazoknak, akik biztonságos parkolási megoldást keresnek a környéken. Ez a parkolóhely nemcsak az itt lakók számára jelent praktikus megoldást, hanem befektetők számára is vonzó lehet, különösen a fizetős közterületi parkolási helyzet figyelembevételével. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy biztosítsa autójának a legjobb parkolóhelyet, vagy hogy befektessen egy értékálló ingatlanba.
Ha további részletekre kíváncsi vagy megtekintené a helyszínt, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.