Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy, Békasmegyer, Csillaghegy, Kaszásdülő, Óbuda, Rómaifürdő

Eladó lakások Budapest 3. kerület

Eladó Vendéglátás Rómaipart

Budapest III. kerület, Rómaipart
Eladó Vendéglátás

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Vendéglátás
  • Ár:99.000.000 Ft
  • Lakóterület:200 m2
  • Épület szintjei:1 szintes
  • Állapot:Közepes állapotú
  • Hivatkozási szám:E-III-3-109
  • Érdeklődni:+36-20-852-8402

Leírás, további információk



Azonosító: E-III-3-109

Eladó 200 nm-es, panorámás, melegkonyhás büfé/étterem a Római parton! Rendkívül vonzó lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnének egy ilyen üzletet működtetni. Az épület és a terület bérlése és tulajdonjoga, valamint a berendezések és felszerelések teljes körű vételár részét képezik. A terület bérleti díja nagyon kedvező, csupán 100 000 Ft! 
Elhelyezkedése és a  környezet is impozáns! A Római part a Duna-part egyik népszerű helyszíne, így a vendégforgalom és a turisták által generált érdeklődés nagy lehet. A panorámás környezet és a Duna-part hangulata tovább növeli az üzlet vonzerejét.
A büfé jelenlegi profilja hazai termékeket, valamint húsos és vegán ételeket kínál, így széles körű vendégkör számára vonzó lehet. A teljesen felszerelt konyha és vendégtér lehetővé teszi az üzlet zavartalan működését.
 Az üzem területén kialakított konyha, raktár, iroda és személyzeti öltöző, valamint a zárható pult biztosítja az üzlet zavartalan működését és a szükséges logisztikát.
Biztonsági és technikai szolgáltatások is ki lettek alakítva. A távfelügyeletre bekötött riasztórendszer és kamerarendszer biztosítja az üzlet biztonságát. A felújítás során kialakított hangosítás pedig a hangulat és a hangulati zónák differenciálását szolgálja. Kiegészítő szolgáltatások és felszerelések között található a pénztárgép, a vendéghívó rendszer és a távfelügyeletre bekötött riasztórendszer.
A vételár magában foglalja a teljes üzleti infrastruktúrát és az épület tulajdonjogát. A területbérleti szerződés hosszú távú, meghosszabbítható, ami stabilitást biztosít az üzleti tevékenység számára.
Az ajánlat átgondolásra érdemes lehet azoknak, akik érdeklődnek az étteremüzlet iránt, különösen azoknak, akik élvezik a Duna-parti hangulatot és szeretnének egy jól felszerelt, jól működő éttermet üzemeltetni. Az üzleti lehetőség vonzó lehet azok számára, akik vállalkozói ambíciókkal rendelkeznek és ki szeretnék használni a Római part által nyújtott potenciált.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.